Annonsera

Att annonsera hos oss är väldigt enkelt och förmodligen det bästa och billigaste sättet att kunna få in nya kunder till ert företag/butik.

Kostnaden för en helsida är endast 2400:- ex. moms och er annons gäller så länge häftet är giltigt, dvs minst ett år.

En del butiker föredrar att göra en egen annons medans andra låter vår orginalare göra annonsen, det ingår i priset att vi tar fram och utformar annonsen.

För de som vill utforma en egen annons, så är annonsens storlek 120x85mm samt utfall på 5mm. Vill ni att vi ordnar er annons så behöver vi er logga, erbjudandetext, företagsuppgifter (som syns på annonsen) samt ev. bilder (högupplösta) på mail (skicka till info@haften.se) så ordnar vi en snygg sida för er som vi naturligtvis skickar ett korrektur på som ni godkänner.

Skriv gärna i mailet vilket häfte som ni vill annonsera i.

 

Sagt av annonsörer:

– Jag får ju in kunder varje dag som använder häftet!
Maria, 4U Butiken Frölunda Torg Häftet i väster

– Jag har testat många olika häften men inget slår Mölndalshäftet vad gäller pris och antalet kunder som kommer till butiken!
Peter, Mölndals Baby & Barn Mölndalshäftet

– Vi har märkt av en utökad tillströmning till butiken från och med det datumet då vi valde att vara med i Kungsbackahäftet. Vi är supernöjda!
Bente, Flugger färg Kungsbackahäftet

– Jag har svårt att tänka mig ett bättre eller billigare sätt att kunna nå ut till så många lokalt och samtidigt så stödjer man idrottslivet lokalt vi är naturligtvis med i alla 5 häftena
Magnus, VD Nordic wellness

Annonsera